Remy Ma – Wake Me Up Feat. Lil Kim

⇩ Jaga Postitust ⇩

Räpi amatsoonid Remy Ma ja Lil Kim annavad kuuma uues ühises laulus “Wake Me Up.”

Remy Ma on naine, kes terve selle aasta jooksul on tõstnud oma nime taas hip hop muusika eesliinile. Mitte et ta kunagi muusikast kadunud oleks, kuid sõnasõda räpitšikk Nicki Minaj’iga on kokkuvõttes mõjunud tema karjäärile vägagi hästi. Mõnda aega tagasi andis Remy teada, et plaanib üheskoos räpilegendi Lil Kim‘iga välja anda loo, mis suunatud just räpi kuninganna Nicki pihta ning mis kannab nime “Wake Me Up.” Täna, kui singli ilmumisest on mõned päevad möödas on lugu saanud ka väga mõnusa visuaali.

Kuula räpiamatsoonide Remy Ma ja Lil Kim’i uut lugu “Wake Me Up” ning anna teada mida arvad.

Kokku Vaadatud: 1365 ,

⇩ Jaga Postitust ⇩

One thought on “Remy Ma – Wake Me Up Feat. Lil Kim

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Close